ETT LEVANDE HEM

FÖR DIG SOM ÄLSKAR KVALITÉ

Spabad, badkar, blandare, badrum och mycket mer

Välkommen till din onlineshop för premiumprodukter inom badrum, spabad och inredning.

Vårt urval av produkter representerar en stil av klassisk badrumsdekor. Sortimentet erbjuder en elegant tolkning av klassisk herrgårdsstil med allt från badkar, toaletter, handfat, duschar, badrumsinredning och olika badrumstillbehör.

Populära produkter

Toalettstolar

Badkar

Blandare

Spabad och pool

VARUMÄRKE

Burlington

Burlington är en tidlös kollektion där fokus ligger på en modern teknisk standard som blandas naturligt med vackra former och högsta kvalité. Estetik och elegans sammanstrålar för att skapa en autentisk upplevelse.

Magasin

Storbritannien har varit tongivande ända tillbaka till sent 1800-tal vad det gäller badrumsdesign. Men det som en gång var endast förunnat den brittiska överklassen finns idag tillgängligt för alla att njuta av.

Burlington Edwardian

Burlington levererar alltid vacker och klassisk design av högsta kvalité. Här är några av höstens nyheter.

Råd vid köp av spabad

Vilket bättre sätt finns det att njuta av kvällarna året runt än med 38 grader varmt vatten i ditt spabad? Att köpa ett spa är en investering för din och familjens välbefinnande och det blir en naturlig mötesplats där man kan varva ner och bara slappna av.

Kvalité, estetik och inspiration

Vår målsättning är att inspirera våra kunder dagligen med ett premiumsortiment av högkvalitativa produkter från flera noga utvalda varumärken. Hos oss hittar du produkter som kombinerar estetik med funktionalitet såsom badkar, spabad, blandare och badrumstillbehör från välkända varumärken som Burlington och mycket mer.