Spabad

Spabad är en lyx som ger dig livskvalitet

Drömmer du om att kunna njuta av att bada utomhus året runt i ditt eget spabad? Vill du ha en naturlig mötesplats där familjen kan slappna av och där välbefinnandet alltid är maximalt?

Att ha ett eget spabad hemma är en lyx i vardagen som förhöjer livskvalitén och kunna bada i 38 grader varmt vatten är som balsam för både kropp och själ. Att dessutom ha tillgång till massage i varmt vatten dygnet runt, årets alla dagar, är en investering där du kan njuta av livet på en högre nivå.

Spabad med massagepumpar har många positiva effekter på kroppen eftersom det ökar blodcirkulationen och mjuk massage är alltid bra för stela muskler. En avslappnad och spänningsfri kropp kan också bidra till bättre sömn.

Kolla in våra utespa här

Black Edition by Neptun

I vårt sortiment erbjuder vi bland annat Black Edition by Neptun. Detta är ett premiumvarumärke inom spabad där fokus på utrustning, komfort, design, kvalitet, funktion och driftsäkerhet är ledstjärnorna.

Black Edition är framtidens spa med mycket utrustning som standard, vilket oftast är endast tillval hos andra tillverkare. Detaljerna är specialdesignade och med med höga krav på kvalitet och driftsäkerhet. I serien Black Edition är bland annat cirkulationspump, jets av rostfritt stål och LED-belysning ovan vattenlinjen standard utan extra tillägg. Black Edition har även titanvärmare och vår unika isolering ”Triple Thermal Shield” och använder alltid Aristech/Lucite sanitetsakryl från USA. Spaserien Black Edition är utvecklat för att vara ett av marknadens mest prisvärda spa till fasta låga priser!

Titta gärna på modell Utö som är flaggskeppet i serien Black Edition. Två kraftiga massagepumpar, separat cirkulationspump och dubbla terapisäten med nackmassage gör detta till ett av marknadens bästa spa. Dessutom ingår ljudanläggning,Wifi-anslutning samt belysning i alla vred.

Utö – Black Edition by Neptun Utomhusspa Spa

Utö – Black Edition by Neptun

Vi rekommenderar också att titta på modell Kungsholmen som med sina generösa och komfortabla platser för upp till 6 personer blivit en succé.