Varumärke

Svenska Neptun

Spa med kvalitet och funtionalitet

Svenska Neptun är ett av de äldsta företagen i branschen. Sedan starten 1991 har man ständigt utvecklat och finslipat produkter och koncept. Man erbjuder design och produktion ner på detaljnivå med fokus på kvalitet och funktionalitet – och lämnar marknadens bästa garantivillkor. Det gör köpet tryggt för dig!

Den rikliga standardutrustningen i Svenska Neptuns produkter är ofta tillval hos andra tillverkare. Utöver detta har man tillval som höjer stämningen i badet ytterligare som exempelvis entertainmentpaket, aromaterapi, bord att placera dricka på och specialbelysning.

Spabad, badkar och swimspa

Svenska Neptun erbjuder ett högklassigt sortiment av badkar, designbadkar, bubbelbad, massagebadkar, spabad och swimspa. Med parollen spabad och vardagsglädje vill man uppmuntra er till att njuta och koppla av när ni själva vill och kan.

Om det är ett utomhusspa, ett massagebadkar eller rent av ett swimspa spelar ingen roll. Oavsett vilket får ni en känsla av ett äkta hemmaspa i den miljö ni redan trivs i och kanske även själva byggt upp. Välkommen att ta del av vårt breda sortiment där det finns spabad, massagebadkar och badkar för de flesta behov.