Ett levande hem

MAGASIN

Artiklar, intervjuer och reportage
Bespoke Confetti Pink

Bespoke Confetti Pink

Confetti Pink hyllar mitten av förra århundradet genom sin perfekta balans av autentisk, traditionell stil och personlig och färgrik, nutida design.
mars 25, 2022/av Levande Hem

Bespoke Alaska Blue

Inspirerad av färgpaletter från tidigt 1900-tal visar Alaska Blue med en cool och samtida keramik hur du får in vackra färger i ett nutida, traditionellt badrum. Alaska Blue bjuder på en twist på det klassiska vintagebadrummet genom att vara både modigt och vackert.
mars 20, 2022/av Levande Hem

Bespoke The Colours Collection

Inspirerad av modiga nyanser och en vintage färgpalett är Confetti Pink, Alaska Blue och Moon Grey en introduktion till en nutida twist på traditionell keramik.
mars 17, 2022/av Levande Hem

Riviera Collection

Under 1920-talet blev Italiens och Frankrikes vackra Medelhavskust för evigt synonymt med glamour, stil, lyx och nöje. Ett århundrade senare fångar Riviera Collection by Burlington dess unika själ och tidsandan som transformerade den.
mars 14, 2022/av Levande Hem

Bespoke by Burlington

Bespoke by Burlington är en unik kollektion av handdekorerad och målad keramik. Denna spännande kollektion erbjuder en ny nivå av skräddarsydd badrumsdesign genom att hämta inspiration från naturen och berömda designepoker.
mars 14, 2022/av Levande Hem

Välkommen till ditt inspirationsmagasin

Välkommen till Levande Hems inspirationsmagasin! Här kommer du hitta artiklar, intervjuer och reportage om inredning, badrum, kök, utomhusmiljö, livsstil och mycket mer.
februari 28, 2022/av Levande Hem

Klassiskt vacker och lyxig design med Burlington

Vad det gäller badrumsdesign har Storbritannien varit tongivande ända tillbaka till sent 1800-tal. Men det som en gång var endast förunnat den brittiska överklassen finns idag tillgängligt för alla att njuta av.
februari 28, 2022/av Levande Hem

Nyheter från Burlington

Burlington levererar alltid vacker och klassisk design av högsta kvalité. Burlington handfat Edwardian är ett stort och rymligt handfat med vackert och dekorativt handfatsställ.
november 21, 2021/av Levande Hem

Råd vid köp av spabad

Vad ska man tänka på när man ska köpa ett Black Edition spa? Vi frågade experterna på Svenska Neptun om några av de grundläggande sakerna.
mars 31, 2021/av Levande Hem