INNEMILJÖ

Klassiskt vacker och lyxig design med Burlington

av LEVANDE HEM

Burlington Badkar Albany

Storbritannien har varit tongivande ända tillbaka till sent 1800-tal vad det gäller badrumsdesign. Men det som en gång var endast förunnat den brittiska överklassen finns idag tillgängligt för alla att njuta av.

Vad det gäller badrumsdesign har Storbritannien varit tongivande ända tillbaka till sent 1800-tal. Men det som en gång var endast förunnat den brittiska överklassen finns idag tillgängligt för alla att njuta av.

Det som är signifikativt för den engelska herrgårdsstilen är en klassisk och tidlös stil som andas lyx och smakfullhet. Historiens vingslag känns och syns i denna stil som inspireras av viktoriansk, edvardiansk och klassiska era. Efterfrågan på denna stil ökar hela tiden eftersom den klassiska engelska stilen är väldigt vacker.

Burlington Badkar Albany

Varumärket Burlington representerar denna stil av klassisk badrumsdekor. Sortimentet erbjuder en elegant tolkning av klassisk herrgårdsstil med allt från badkar, toaletter, handfat, duschar och badrumsinredning. Burlington erbjuder även olika badrumstillbehör.

Burlington är en tidlös kollektion där fokus ligger på en modern teknisk standard som blandas naturligt med vackra former och högsta kvalité. Estetik och elegans sammanstrålar för att skapa en autentisk upplevelse.