Varumärke

Burlington

Mer än bara ett badrum

Burlington är en kollektion som tagits fram för att erbjuda en klassisk och elegant badrumsdekor. Den engelska herrgårdsstilen under det förra sekelskiftet är vad som ligger till grund för inspirationen till sortimentet. Kollektionen innehåller ett brett sortiment av klassiska och eleganta badkar, handfat, duschar, toaletter, möbler och övrig badrumsinredning och badrumstillbehör.

Den brittiska stilen från förra sekelskiftet inbjuder till en inspirerande och smakfull känsla av klassisk lyx. För hundra år sedan var det endast förbehållit överklassen i de brittiska städerna att njuta av lyxen med ett eget badrum i våningen. Denna specifika stilen anpassades därför efter deras smak och krav. Men idag är den tidlösa, klassiska och vackra stilen tillgänglig för många fler.

Med utgångspunkt i modern, hög teknisk standard kombinerat med förra sekelskiftets känsla och estetik går det att skapa ett elegant badrum med en lyxig stil av högsta kvalité.

Klassisk design med modern prestanda

Ända sedan sent 1800-tal har Storbritannien visat vägen vad det gäller badrumsdesign och prestanda. Burlington är vår tidlösa kollektion som erbjuder en komplett uppsättning av traditionella produkter med modern funktionalitet och autentisk känsla. Detta ger dig en möjlighet att skapa ett traditionellt badrum som reflekterar de historiska erorna av storslagen design med edvardianska, viktorianska och klassiska inslag.

Den senaste teknologin används i alla Burlingtons produkter för att erbjuda fördelar såsom NANO-glasyr på toaletter som gör dem väldigt lätta att hålla rena och duschar med säkra termostater. Burlington erbjuder ett brett produktsortiment med olika modeller med lösningar för alla situationer.

Kataloger (pdf)

Huvudkatalog 2023

Huvudkatalog 2022