Ett levande hem

FÖR DIG SOM ÄLSKAR KVALITÉ

Spabad, badkar, blandare, badrum och mycket mer

NYHETER

Burlington Riviera

Under 1920-talet blev Italiens och Frankrikes vackra Medelhavskust för evigt synonymt med glamour, stil, lyx och nöje. Ett århundrade senare fångar Riviera Collection by Burlington dess unika själ.

Vårt älskade sortiment från Burlington uppdateras ständigt med nya spännande och vackra kollektioner.

Burlington Riviera Collection

Magasin

Bespoke Confetti Pink
Burlington

Confetti Pink hyllar mitten av förra århundradet genom sin perfekta balans av autentisk, traditionell stil och personlig och färgrik, nutida design.

Burlington

Inspirerad av färgpaletter från tidigt 1900-tal visar Alaska Blue med en cool och samtida keramik hur du får in vackra färger i ett nutida, traditionellt badrum. Alaska Blue bjuder på en twist på det klassiska vintagebadrummet genom att vara både modigt och vackert.

Burlington

Inspirerad av modiga nyanser och en vintage färgpalett är Confetti Pink, Alaska Blue och Moon Grey en introduktion till en nutida twist på traditionell keramik.

Kvalité, estetik och inspiration

Vår målsättning är att inspirera våra kunder dagligen med ett premiumsortiment av högkvalitativa produkter från flera noga utvalda varumärken. Hos oss hittar du produkter som kombinerar estetik med funktionalitet såsom badkar, spabad, blandare och badrumstillbehör från välkända varumärken som Burlington och mycket mer.