SOMMARKAMPANJ

Fira sommaren med vår otroliga sommarkampanj

av LEVANDE HEM

Njut av Sommarkampanj hos Levande Hem! Spara upp till 40% på utvalda produkter och få 10% rabatt på våra redan låga priser på Burlington och Svenska Neptun.

Hela sommaren har vi på Levande Hem något speciellt att erbjuda! Vi vet att du drömmer om ett badrum som är lika avkopplande som det är vackert och funktionellt. Därför har vi skapat en sommarkampanj som låter dig skapa just det, men till mycket bättre priser.

Fram till 31 augusti kan du spara upp till 40% på utvalda produkter i vårt sortiment, dessutom erbjuder vi 10% rabatt på alla produkter från Burlington och Svenska Neptun. Våra sommarerbjudanden är ett utmärkt tillfälle att skapa det badrum du alltid har drömt om. Oavsett om du vill ha en total förändring eller bara vill förnya med några nya delar har vi något för dig.

Burlington Badkar Albany

Burlington – Klassisk charm och funktion
Burlington erbjuder ett brett utbud av badrumsprodukter som toalettstolar, badrumsinredning och badkar. Deras klassiska design, högkvalitativa material och oöverträffade funktionalitet gör varje badrum till en tidlös plats för avkoppling. Med vårt sommarerbjudande på alla Burlingtons produkter blir det ännu enklare att förverkliga ditt drömbadrum.

Svenska Neptun – Lyxig avkoppling på svenskt vis
Varför inte förlänga den avslappnade känslan av sommaren med Svenska Neptuns badspa och badkar? Med perfektion i varje detalj erbjuder Svenska Neptun den ultimata upplevelsen av lyx och avkoppling. Dra nytta av vår sommarkampanj och gör ditt badrum eller utespa till en plats där du kan koppla av, återhämta dig och ladda upp för nya dagar.

Fantastiska erbjudanden hela sommaren
Tveka inte, börja planera ditt nya badrum redan idag! Låt dig inspireras hos oss på Levande Hem och upptäck alla fantastiska produkter i vårt sortiment. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa det perfekta badrummet.